CLARIFICATION ON GLYCIDOL ESTER (GE) LEVELS IN SMART BABY 1 IN HONG KONG

Recently the Consumer Council of Hong Kong, an independent consumer watchdog body, released ingredient measurement test reports of 15 infant milk formulas which included Megmilk Snow Brand Step 1 Infant Milk Formula.

 

According to their report, the value of Glycidol Ester (GE) in our Step 1 product was 29μg/kg. European Food Safety Agency (EFSA) standards require GE levels to be less than 50μg/kg for infant formula. The GE level shown in their report is clearly below the limit and indicates that our product meets EFSA standards, in addition to Food and Agriculture Organization (FAO) of the United Nations and World Health Organization (WHO) Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) standards.

 

Snow Brand Hong Kong conducted two additional Step 1 analyses using the same lab service employed by the Consumer Council of Hong Kong. The results of the two analyses show GE levels at 10μg/kg and the second test was rated as "Inapplicable" (typo error in original lab report shows "inpplicalbe”), meaning not within traceable amount. Enclosed are the reports for your reference.

 

Megmilk Snow Brand products are formulated and manufactured under stringent policies and processes and fully meet all international FAO, WHO and EFSA standards. Our products are regularly tested for compliance to all standards and are completely safe for consumption.

 

Megmilk Snow Brand is fully committed to the safety of its products and the health of its consumers and will continually ensure that its products constantly meet the highest standard in food safety and quality.

Baru-baru ini Majlis Pengguna Hong Kong (sebuah badan pengawas pengguna bebas) mengeluarkan laporan ujian pengukuran ramuan 15 formula susu bayi yang merangkumi Formula Susu Bayi Langkah 1 Megmilk Snow Brand.

 

Menurut laporan mereka, nilai Glycidol Ester (GE) dalam produk Langkah 1 kami ialah 29μg / kg. Piawaian Agensi Keselamatan Makanan Eropah (EFSA) menetapkan tahap GE mesti kurang dari 50μg / kg untuk formula bayi. Tahap GE yang ditunjukkan dalam laporan mereka jelas di bawah had dan menunjukkan bahawa produk kami memenuhi piawaian EFSA, selain piawaian Organisasi Makanan dan Pertanian (FAO) Jawatankuasa Pakar Bersama Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu dan Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) untuk Bahan Tambahan dalam Makanan (JECFA).

 

Snow Brand Hong Kong melakukan dua analisis Langkah 1 tambahan menggunakan perkhidmatan makmal yang digunakan oleh Majlis Pengguna Hong Kong. Hasil dua analisis menunjukkan tahap GE pada 10μg / kg dan ujian kedua dinilai sebagai "Tidak Berkenaan” (ralat kesalahan ketik dalam laporan makmal asal menunjukkan "inpplicalbe"), bermaksud tidak dalam jumlah yang dapat dikesan. Disertakan adalah laporan untuk rujukan anda.

 

Produk Megmilk Snow Brand dirumuskan dan dihasilkan di bawah dasar dan proses yang ketat dan sepenuhnya memenuhi semua standard FAO, WHO dan EFSA. Produk kami diuji secara berkala untuk mematuhi semua standard dan dipastikan selamat untuk diminum.

 

Megmilk Snow Brand komited sepenuhnya terhadap keselamatan produk dan kesihatan penggunanya dan akan terus memastikan bahawa produknya sentiasa memenuhi standard tertinggi dalam keselamatan dan kualiti makanan.

最近,香港的独立消费者监管机构,即香港消费者委员会(Consumer Council)发布了15种婴儿配方奶粉的成分检测报告,其中包括Megmilk Snow Brand的Step 1配方奶粉。

 

根据他们的报告,我们Step 1配方奶粉中的缩水甘油酯(GE)含量为每公斤29微克。欧洲食品安全局(EFSA)标准要求婴儿配方奶粉的GE含量必须低于每公斤50微克。Step 1配方奶粉在这项报告中所显示的GE含量明显低于该指标,这证明了我们的产品符合EFSA标准,同时也符合联合国粮食及农业组织(FAO)和世界卫生组织(WHO)联合食品添加剂专家委员会(JECFA)的标准。

 

香港Snow Brand采用香港消费者委员会使用的相同实验室服务为Step 1配方奶粉进行了另外两项分析。两次分析的结果显示GE含量为每公斤10微克,第二次测试结果为“不适用”(Inapplicable)(原版实验室报告中错误写为“ inpplicalbe”),表示该含量不在可追踪的范围内。在此附上报告以供参考。

 

Megmilk Snow Brand产品是按照严格的政策和程序而配制和生产,完全符合联合国粮食及农业组织、世界卫生组织和欧洲食品安全局的所有国际标准。我们的产品都经过定期测试以确保符合所有标准,并且充分安全食用。

 

Megmilk Snow Brand致力于维持其产品的安全性和着重消费者的健康,并将继续确保其产品达到食品安全性和质量的最高标准。

 

 

VIEW   |   Confirmation from Megmilk Snow Brand Japan   |   Lab Analysis 1   |   Lab Analysis 2

At the Forefront of Milk Innovation

Scientists at Megmilk Snow Brand are constantly developing breakthroughs in nutrition. As an innovator of dairy products, one of Megmilk Snow Brand’s most important breakthroughs is the use of Sphingolipids in milk formula. In Malaysia for over 40 years, Megmilk Snow Brand has helped children grow smart and strong with its premium quality products.
 

© 2020 Megmilk Snow Brand. All Rights Reserved.